íróasztal, laptop, kávé

Rólunk

Tulit Comp -Használt
Laptop Szerviz

Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk laptopok és notebookok javítása és szervizelése terén.

Miért válassz minket?

20 év szerviz tapasztalat

Munkatársaink, folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, jól képzettek, és magas szintű szaktudással rendelkeznek, mivel számunkra a minőségi munka a legfontosabb.

Több ezer elégedett ügyfél

Több ezer ember már minket választott, és minden ügyfelünk elégedett volt a szolgáltatásunkkal. Bízd ránk hibás laptopod szervizelését, mert nálunk garantált a minőségi és a precíz munka!

Márkafüggetlen szerviz

Legyen bármilyen típusú vagy márkájú készülék,ha az meghibásodott, mi azt ingyenesen bevizsgáljuk és megjavítjuk.

Ingyenes bevizsgálás

Nem tudod mi a laptop baja? Küldd be hozzánk és mi ingyenesen elvégzünk egy teljes körű bevizsgálást, ahol minden hibát feltárunk és javaslatot teszünk annak javítására.

Pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem lennél elégedett a nálunk vásárolt laptoppal, mi nemkérdezünk semmit, 30 napon belül a teljes vételárat visszatérítjük, hasértetlen a termék. A 30 napos kiterjesztett pénzvisszafizetési garanciaigényét egyszeri alkalommal jelezheti számunkra. Ebben az esetben avisszaszállítás költségeit a küldő állja.

6 hónapos garancia

Minden általunk elvégzett munkára és laptop javításra 6 hónap teljes körű garanciát vállalunk, az akkumulátorok illetve a szoftverek kivételével.

Ingyenes szállítás

Futárunk az egész ország területére elmegy az elromlott laptopért, majd vissza viszi a javítottat! Akkor is ingyenes a háztól-házig futár, ha úgy döntesz, hogy nem kéred a javítást.

Ajándék belső nagytakarítás

Amennyiben a laptopon bármilyen alaplap szintű javítás történt, 8 000 Ft értékű külső belső tisztítást adunk ajándékba.

10% árgarancia

Az általunk elvégzett javításokra, illetve a javítás alatt beépítésre kerülő használt alkatrészekre is 10% ár-garanciát adunk.

Rólunk mondták

Gyorsak, precízek, megbízhatóak

Csak ajánlani tudom mindenkinek, gyorsak, precízek, megbízhatóak. Hétfőn jött a futár, elvitte a gépet, és már csütörtökön vissza is kaptam megjavítva a kiajánlott áron. A szállítás oda vissza ingyenes volt, ahogyan hirdetik. Respect...

Ábrahám Zsolt -Nagykanizsa

Rengeteg munkám menekült meg

Nagyon profik, csak ajánlani tudom! Köszönöm a gyors segítséget, rengeteg munkám menekült meg. Meglepetés ért amikor a futár visszahozta a gépemet, szinte egy új gépet kaptam vissza. Hálás köszönetem a precíz munkáért! Mindenkinek őket fogom ajánlani, és a másik gépemet is elküldöm egy átnézéssel egybekötött tisztításra.

Kovács Tamás

Megmentették a munkám

Hihetetlen profik és gyorsak! Pár napja összetört a laptopom, amin a szakdolgozatom éppen folyamatban volt. Másnapra már meg is kaptam a lementett adatokat, harmadnapra pedig a laptopomat is visszakaptam épen. Megmentették a munkám. =) Illetve az általuk korábban ajánlott és megkötött biztosítás is megsegítette a helyzetet. Tényleg csak ajánlani tudom!

Szatmári Éva

Nagyon jól esett az ajándék csoki

Szuper csapat, gyorsak, precízek és figyelmesek. Nagyon jól esett az ajándék csoki! Nagyon jó munkát végeznek, kedvesek és segítőkészek, csak ajánlani tudom őket! Én nagyon elégedett vagyok velük! 🙂 Becsületesek és nincsenek elszállva az árakkal, ez manapság nagyon ritka. Hálás vagyok a munkájukért! 🙂

Gögös Bianka

Írj nekünk

Ha esetleg kérdésed van a laptopok javításával, ingyenes futárszolgáltatásunkkal vagy bármi egyébbel kapcsolatban, írj nekünk üzenetet vagy hívj minket az alábbi telefonszámokon.

+36 1 600 5011
Köszönjük! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!
A manóba! Nem sikerült elküldeni az üzenetet. Kérjük próbáld újra! :)