Melegedő laptop?

Az egyik leggyakoribb hibajelenség. A hűtőrendszer kialakításának köszönhetően a lakásban termelődő por is átáramlik a gépen. Ez egy idő után filcszerű összefüggő réteget képez a hűtőcső és a ventilátor között. A nem megfelelő hűtés pedig az alaplap meghibásodásához vezethet. Ajánlott minimum évente egyszer kitakarítani a gép belsejét és a processzorokon lévő hűtőpasztát kicserélni, hogy a számítógép hosszabb életű legyen.

Cégünk fennállása óta már több, mint 7000 laptopot, notebookot takarított ki, így bátran kijelenthetjük, hogy nagy tapasztalattal bírunk külső-belső takarításában.

Szervizelés ára:    7 900 - 15 900 Ft

Megrendelem az ingyenes futárt
laptop tisztítás, laptop takarítás, melegedő laptop, ventilátor tisztítás

Hogyan történik nálunk egy hibás laptop szervizelése?

Vedd igénybe az ingyenes háztól-házig szolgáltatásunkat!

1

Hibás laptop felvétele

A meghibásodott eszközért az ország bármely területére ingyenesen tudunk küldeni egy futárt. Természetesen a laptopot személyesen is behozhatod hozzánk.

2

Bevizsgálás

Miután a készülék megérkezett hozzánk, szakembereink ingyenesen bevizsgálják és ajánlatot tesznek a javításra.

3

Szervizelés

Ha úgy döntesz, hogy elkezdjük a javítást, szakembereink 5 munkanapon belül elvégzik a szükséges munkálatokat.

4

Készülék visszaküldése

A megjavított notebookot a tesztelést követően ingyenesen visszajuttatjuk az általad megadott címre, vagy személyesen is átveheted a készüléket az üzletünkben.

Rendeld meg az ingyenes futárt

Az űrlap kitöltését követően:

Kollégánk telefonon fel fogja venni veled a kapcsolatot, hogy pontosítsák az adatokat, illetve hogy véglegesítsék a futár megrendelését.

A telefonos megerősítést követően Laptop Futárunk 24 órán belül felveszi a hibás készüléket, majd behozza azt budapesti központi szervizünkbe. A készülék beérkeztét követő azonnal átesik egy  teljes körű bevizsgáláson, ami alapján elkészítjük és e-mailen elküldjük a szervizelésre adott előzetes árajánlatunkat.

Amennyiben árajánlatunk elnyeri tetszésed és megbízol minket a szervizeléssel, akkor szervizünkben átlagosan 4-5 munkanapon belül elvégezzük a szükséges javításokat.

Szervizelést követően alaposan leteszteljük és futárunkkal vissza küldjük a javított készüléket!

Köszönjük a megrendelést! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot! :)
A manóba! Valamiért nem sikerült elküldeni a megrendelést. Kérjük próbáld újra! :)