kijelző csere, laptop kijelző, kijelző javítás, törött kijelző, csíkos kijelző, pixeles kijelző

Törött kijelző?

A kijelző hibáját több tünet is jelezheti! Az esetek többségében valamilyen fizikai erőhatás érte, ezért megroppant vagy betört. Ebből adódik, hogy csak a kijelző egy részén van kép, vagy tele van színes csíkokkal. Előfordul az is, hogy egyszerűen magától elromlik a kijelző elektronikája és ezért fekete, halvány, vagy foltos a kép. A felépítéséből adódóan a laptop kijelzőket nem lehet javítani, csak egy az egyben cserélni.

Cégünk fennállása óta már több, mint 2500 hibás kijelzőt cserélt ki, így bátran kijelenthetjük, hogy nagy tapasztalattal bírunk laptopok, notebookok kijelzőjének cserélésében.

Szervizelés ára:    9 900 - 26 900 Ft

Megrendelem az ingyenes futárt

Hogyan történik nálunk egy hibás laptop szervizelése?

Vedd igénybe az ingyenes háztól-házig szolgáltatásunkat!

1

Hibás laptop felvétele

A meghibásodott eszközért az ország bármely területére ingyenesen tudunk küldeni egy futárt. Természetesen a laptopot személyesen is behozhatod hozzánk.

2

Bevizsgálás

Miután a készülék megérkezett hozzánk, szakembereink ingyenesen bevizsgálják és ajánlatot tesznek a javításra.

3

Szervizelés

Ha úgy döntesz, hogy elkezdjük a javítást, szakembereink 5 munkanapon belül elvégzik a szükséges munkálatokat.

4

Készülék visszaküldése

A megjavított notebookot a tesztelést követően ingyenesen visszajuttatjuk az általad megadott címre, vagy személyesen is átveheted a készüléket az üzletünkben.

Rendeld meg az ingyenes futárt

Az űrlap kitöltését követően:

Kollégánk telefonon fel fogja venni veled a kapcsolatot, hogy pontosítsák az adatokat, illetve hogy véglegesítsék a futár megrendelését.

A telefonos megerősítést követően Laptop Futárunk 24 órán belül felveszi a hibás készüléket, majd behozza azt budapesti központi szervizünkbe. A készülék beérkeztét követő azonnal átesik egy  teljes körű bevizsgáláson, ami alapján elkészítjük és e-mailen elküldjük a szervizelésre adott előzetes árajánlatunkat.

Amennyiben árajánlatunk elnyeri tetszésed és megbízol minket a szervizeléssel, akkor szervizünkben átlagosan 4-5 munkanapon belül elvégezzük a szükséges javításokat.

Szervizelést követően alaposan leteszteljük és futárunkkal vissza küldjük a javított készüléket!

Köszönjük a megrendelést! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot! :)
A manóba! Valamiért nem sikerült elküldeni a megrendelést. Kérjük próbáld újra! :)